Live Painting

Nieuw bij Noize Custom: Breng je feest of evenement tot leven met onze live schilderervaring op locatie! Of het nu gaat om verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeesten of bedrijfsevenementen, wij bieden nu de unieke mogelijkheid om een professionele kunstenaar live te laten schilderen op jouw speciale gelegenheid.

Maar dat is nog niet alles! Naast het bewonderen van het creatieve proces, geven wij jou en je gasten ook de kans om zelf de kwast ter hand te nemen. Voeg een interactief element toe aan je feest en laat iedereen zijn eigen kunstwerk creƫren onder begeleiding van onze ervaren schilder.

Kies uit verschillende pakketten die passen bij jouw wensen en gelegenheid. Al onze pakketten zijn inclusief alle benodigde verfmaterialen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Geef je feest een artistieke touch en laat je gasten genieten van een boeiende live schilderervaring, waarbij creativiteit en plezier samenkomen.

Voor meer informatie en boekingen kun je contact met ons opnemen via e-mail op info@noizecustom.com . Maak van je evenement een kunstzinnige herinnering met Noize Custom.