Noize Custom

Onze diensten

Pre-Made sneakers / Merchandise

Hier vind u onze sneakers en andere artikelen die wij aanbieden.

Eigen designs

Hier vind u een contact formulier om uw eigen design met ons te bespreken

Uniek
100%
Kwaliteit
100%
Klant tevredenheid
100%

Over ons

Noize Custom is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in het customizen van sneakers. Ieder design is uniek en exclusief. Niemand in de wereld zal een zelfde paar sneakers dragen. Bij aanschaf van een paar Noize Custom sneakers krijgt iedere klant een certificaat van authenticiteit. Op dit certificaat staat een unieke numerieke code die u als klant kunt invoeren op onze site. Zo kunt u als klant verifiëren dat het om een origineel paar Noize Custom sneakers gaat.

U kunt contact met ons opnemen om uw eigen design door ons op een sneaker te realiseren.

Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige leerverf van Angelus™. Angelus™ leerverf wordt bij uitstek door professionals gewaardeerd vanwege het langdurig behoud van de in het oog springende kleurenpalet. In onze studio gaan we extreem nauwgezet te werk zodat u als klant uw sneaker met trots kan dragen.

Voor het realiseren van een persoonlijk design hanteren we een productie- en levertijd van twee weken. Na wederzijds akkoord over het design houden we u op de hoogte van de status van uw bestelling.

Al onze leveringen worden via PostNL geleverd.

Via iDeal kunt u gemakkelijk en veilig betalen.

Laatste Reviews

Braderie

★★★★★
5 5 1
Vandaag de 3 heren ontmoet op de braderie in Valkenswaard. Wat een gezellige en gepassioneerde mannen! Nemen alle tijd om een praatje te maken en ik heb een kijkje in de keuken gehad. Heren succes in de toekomst!

Repaint midsoles

★★★★★
5 5 1
Na via via terecht zijn gekomen bij deze heren, 2 paar air max one"s midsoles laten repainten. Deze waren versleten maar door secuur werk kunnen deze weer jaren mee! Top gedaan jongens, ik kom zeker terug!

Super schoenen en Top service

★★★★★
5 5 1
na het aanleveren van eigen ontwerp heel snel en prettig geholpen. super blij met het eindresultaat. echt een aanrader!